~Pengikut Jaijina~

Tuesday, February 9, 2010

Etika bertudung


ni hasil dari jenjalan kat blog kawan-kawan..satu n3 yg aku rase nak kongsi ngan kawan2 pulak..gamba ni aku pinjam kat blog Tok Nujum (cucu pinjam ye tok..nanti cucu pulangkan balik)

saje nak share ngan korang, sharing is caring right..kalau diperatikan gambarajah seperti diatas masih bnyak yg perlu aku upgradekan diri aku..kalau korang tengok ramai yg memakai pakaian seperti gamba diatas termasuk jugak aku (aku mengaku)..

subhanaullah, kalau di pikir2kan balik diri aku ni memang tidak menepati langsung etika pemakaian tudung..aku ni jenis yang suke pakai suar jeans..bukanye ayah aku tak pernah tegur, tapi dah jenis degil tak dgr kate, huhuhu..

5 yang comei lotte:

Billet-DOux said... [Reply]

Salam

nampaknyer nak perbaiki lah diri saya ne. Makaseh atas infor2 tue

Az Rina said... [Reply]

saye pon same jugak, kena perbaiki diri, huhuhuh..

mamalieyna said... [Reply]

huhu..samalah kita perbaiki apa yg tak bape kena tu..!

Ain said... [Reply]

takpe.... boleh perbaiki perlahan-lahan.....

ZaEr.. said... [Reply]

hehe....ssh nak betulkan ape yg salah ni..kena slow2