~Pengikut Jaijina~

Wednesday, February 10, 2010

Oily faces

datang bulan & muke berminyak..

adakah 2 perkara ini bersangkutan? tak taulah pada anda2 di luar sana tapi pada aku ianya ade kait mengait kene mengene..

aku ni jenis kulit  muke yang berminyak dari zaman skolah lagi..kalu dulu2 bebudak lain cakap sampai buleh buat minyak masak, memang kuang hajaq kurang sopan bahse..then bile dah abis blaja barulah reti nak pakai2 mekap bagai specely kompek powder..ni sebab nak mengkaber muke yg shinning2..sebab tu dalam hanbag aku musti wajib ade ini.............

inilah penyelamat dikala kecemasan

cume 3bulan seblom bersalin je tetibe aku prasan muke aku no shinning no more..mase ni aku memang tak heran langsung kat penyelamat aku..

tetapi semalam wajah aku kembali seperti ini.....................

sekadar gambar hiasan semata-mata..takde kene mengena ngan aku langsung ye..

huwaaaaaaaaaaaa..nampaknye aku kene pegi...............

 
kan besh kalu hari2 buleh buat facial..kopak..

** memang dah berkurun tak jejak kaki ke mane beauty centre yang berhampiran **

8 yang comei lotte:

alyyani said... [Reply]

uish betul tuh, kalau hari2 bole buat facial kan best. tp tu la, kite ni since jadi mak, macam terabai je nak jaga diri. kan?

Az Rina said... [Reply]

allya> tul tu allya..memang kadang2 tak sempat nak menjekan diri, hehehe..

ZaEr.. said... [Reply]

org kate kulit berminyak lmbt nmpk tua..hehehe

Ain said... [Reply]

seumur hidup akak baru sekali wat facial kat salun....hahaha....

Az Rina said... [Reply]

zaer> iye ke tak tue? tapi nmpk macam aku dah ke arah tue, hehehe..

kak ain> samelah kite kak..pegi facial pun leh bilang ngan jari seblah jek, huhuu..

mamalieyna said... [Reply]

kita lak, seumo idup tak pernah wat facial kt salon..sllu wat sndiri jer..huhu..kita pun kategori kulit berminyak gk, sket2..jeles tul tgk muka org2 yg clean n clear jer...huhu..

Az Rina said... [Reply]

mamalieyna> mesti muke die bersih lagi suci kan..memang jelen ngan org yg kulit putih gebu jek, huhuu..

A.I said... [Reply]

time tak peod pon muka aku mmg spesis berminyak. tension ok!!