~Pengikut Jaijina~

Monday, February 15, 2010

Giveaway Sempoi Oya

ini adalah STICKY MOOD
for my new n3 pls scroll down..


giler dasat ar, dak Oya buat giveaway lah..

dengan berbesar hati aku pon nak join giveaway yang dianjurkan oleh Oya..pade yg lain korang pon bleh join the club jugak..copek2, dak Oya tengah manyak uwit tu..give away akan berakhir pada 14.02.2010..sape2 terlambat tu tak dapek makcik nak nolong yoo..

syarat2 penyertaan korang buleh check kat SINI..

1. jadi follower dak oya - yes
2. sunat jadi follower BLOG CONTEST dak oya - yes
3. add blog oya dalam blog list - yes
4. tepek banner kat blog - yes
5. buat special n3 sal giveaway ini -yessszaaa
6. list post n3 kat SINI - yes

hadiah menarik aku cakap korang..tu pasalah aku terpanggil nak join da club..


3 yang comei lotte:

oYa said... [Reply]

yihaaaaaaaaaaaaaaaa mekaceh mek join...kui.kui duit tak byk tp ada lebi kit tu kongsi2

LYaFRINA said... [Reply]

gud luck.. akn join gak.. hehehe...

mamalieyna said... [Reply]

mmg sempoi je eh..good luck! ^_^