~Pengikut Jaijina~

Friday, February 5, 2010

Iron baru

pagi semalam yg banjir tukan, tetibe lak tgh gusuk baju iron buleh padam..dah jahnam le seterika aku tu..eh bukan, seterika hubby aku laaaa..

memang dah sampai masa lah tu..lagipon seblom ni die nazak sesangat..kalo korang tengok memang sadis seterika itu..udah aku bilangi sama hubby aku tuko2 kan seterika itu..skang ni, duit aku jugeeeeeeek melayang..



nilah seterika yg manyak berjasa pade aku..sudah sampai mase ko harus pergi..kini aku sudah ada pengganti mu..penah skali tu aku gune tetibe bau hangit..tengok2 kat plug da kuar api, nak tebakau..tu pon hubby aku takmo beli baru..kejam kejam kejam!!!



ni pulak plug die..kan aku cakap, memang sadis kan..ni kalu ade short sekert ni mau kejong aku..
tadaaaaaaaa..



inilah pengganti mu wahai seterika..haruslah aku pokuskan pada jenama okeh..kang kalo org2 die tengok n3 aku ni mau aku dapat mesin basuh inverter tu, hahahaha..takde maknenye, jgn prasan ler..

** adakah dengan kehadiran seterika baru ni menguatkan azam aku untuk gusuk baju on weken?..rasanye tidak kot, hehehehe **

6 yang comei lotte:

mamalieyna said... [Reply]

comei iron baru tu..pinky lagi..^_^!

Billet-DOux said... [Reply]

A ah kiut.. nasiblah dah tukar.. bahaya tu tgok plug pun dah ngeri.. ermm..

Ain said... [Reply]

memang patut beli baru tu dik....

bahaya lor....

LYaFRINA said... [Reply]

iron dah beli.. mesin basuh biler???
hehehehe..
eee rina.. xtakut ke iron y pink kalerr tu buat surat layang
" aku sbuah seterika lama"

LYaFRINA said... [Reply]

oppsss.. silap bkn y pink buat surat layan.. y putih tu...

" aku dilahirkan di Panasonic.. pd suatu hari dtg seorg wanita membelai-belai ku.. lantas diambilnya aku.. Sampai dirumah.. aku diletakkan di tempat y t'indah sekali.. Tiap2 hari aku akn memastikan tuanku sentiasa kemas dgn gosokan ku.. kini 5 tahun blalu.. tiba2 urat badan ku sakit.. habis sluruh urat d bdn ku tkeluar.. Lastas.. aku x dpedulikan lg.. suatu hari aku melihat tuanku membawa pganti ku yang msih cantik jelita,, kini aku dibiar sepi...................................(sila samb sndiri)

ainazliena said... [Reply]

iron baru..tolong iron baju2 akak..hehehe