~Pengikut Jaijina~

Tuesday, March 2, 2010

kebizian melanda


kwang kwang kwang, kesebokan melanda diri ini..kerja2 yg tak sudhah2..pagi tadi memang tak leh nak napas, ptg ni lega skit makcik..itu pasal blog haku tak berapdet..

nanti lah ek, bile haku ade free time aku update blog..nak cite pasal anak dare yg gi cucuk lagik..

pada kawan2 blog pong, sori ek pasal tak skodeng blog anda..tak sempat nak walking apatah lagi jogging, heheheh..

** ni pon curi2 mase sket..kalu boss tau, mamposs**


 

4 yang comei lotte:

mamalieyna said... [Reply]

bos taktau takpe..hehe..

Az Rina said... [Reply]

mamalieyna> hehehe, die garang gile tau..

alyyani said... [Reply]

takpe, habis kan mana yg penting. curi2 blogging ok gak tuh :)

Ain said... [Reply]

penyakit akak dah samapi kat awak plak rina ya....hehehe...

kerja akak tak tau la bila nak habis....huhuhu