~Pengikut Jaijina~

Friday, May 21, 2010

isya tunjuk skill

harini saje nak post gamba anak dare aku ni..
isya nak tunjukan skillnya..skill terbaru dia duduk dalam bouncer..
adesss, dah nak mule lasak kamu ni..

skang ni isya dah tanak sgt duduk dalam bouncer..abah die cakap membezir je bli..tulah org laki ni, skit2 die cakap membazir kan..

gamba ni dah 2 last week sebenarnya, tp saje je kasi peram dlu..jgn tiru aksi ni ye anak2, tayangan ini di bawah pengawasan ibu & abah isya..jom tengok skill isya dok dalam bouncer jom..



tak bleh le ibu kuarkan kamera mesti nak posing punye

dah berjaya duduk then nak pusingkan badan dia

dah berjaya

siap boleh buat push up


di kemuncak kejayaan..tegnoklah, kemain bangga lagi die..

isya ni kalau die belajar sesuatu yg baru dia akan tersenyum then gelak..tp bile gelak tak kluar suara cume beh nampak gigi bawah 2 batang jek..fil aku cakap gelak macam mak nenek, hehehehe..

note: betullah org cakap..anak2 ni penawar suke & duka..tp yg aku tak paham tu knapelah org sanggup buang bayi..sane sini ade je cite, dah macam trend plak kan..

5 yang comei lotte:

mamalieyna said... [Reply]

alala comeinye diaa...! ^_^..sama lah kita beli mende alah ni pun, gunanya kejap jer..mana nak duduk dah..takpe2 simpan tuk adik2 diorang nnti kan..hehe..

*tengok muka anak jer, leh ilang sume rasa kepenatan! :)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said... [Reply]

tomeinyer isya dok dlm bouncher tu...
seb baik ada ayah dan ibu tolong awasi...kalau tak, mesti dah tergolek ke blkg...sian isya...

alyyani said... [Reply]

ISYA HAPPY BETUL DENGAN SKILL BARU DIA DPT TUH. HEHEHE.. DAH ADA 2 BATANG GIGI? CEPAT EH. NIA SETAHUN BARU NAK KUA GIGI DIA. HHUHU..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

mamalieyna> hehehe, betul tu mama..pasni takyah bli laen dah, simpan tuk adek2 derang nti..

*penat pon jadi tak penat tgok gelagat anak2 ni*

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

Naimatul Hafizah Nor Rodin> kalau tak diawasi tu mau tergolek2 isya nnti, hehehehe..aksi bahye untuk baby, hehehehe..

allyani> iyeke? isya ni nak tumbuh 2 gigi atas plak..slalu je nak gigit bantal..