~Pengikut Jaijina~

Tuesday, May 25, 2010

Bile budak kecik membaca

since isyaa dah mule nak lasak, makanya mate ni kene dok perati aje die..pantang lepa skit, dia dah berdiri tepi sofa..jadi, untuk bagi die kusyuk supaya tak memanjat aku kene kasi dia something..isya ni kalau kasi menan mmg takmo, tp benda yg bukan menan tulah dia nak maen..

oleh sebab dia suka sgt tgok muke baby, makanya aku kasi dia majalah Pa&Ma aku..kemain sronok die bile nmpk baby dalam majalah tu, kawan dia agaknye tu..

kusyuk dan tawadok bile tgok muke baby



gelak bile nmpk kawan die dalam majalah tu..

bile isya dah start boring..

nak tinggalkan bahan bukti..tanak disabitkan kesalahan, huhuhu

see, what u`ve done with my mag?!

kalau dah gini gaya bukan membaca namanya..adesss, ginilah gaya kalau kasik bebudak kecik pegang buku..sudahnye abes koyak rabak majalan ibu diye..

moral of the story, jgn kasi bebudak kecik mean2 ngan buku atau ape2 yg bukan menan ye..sekarang, padan muke aku..

4 yang comei lotte:

mamalieyna said... [Reply]

memang ler..harus la dikoyak2kannye majalah tu..huhu..budak bijak mmg camtu..hehe..

*pstt background ni mmg transparent ke, tokleh baca sgt la tulisan..huhu..

LYaFRINA said... [Reply]

olooo usyuk2x... koyok lagi.. koyok lagi buku mama tu.. heehehehe..
xpe.. ajor dari kecik.. melentur buluh biar dr rebung.. asya leni suka conteng buku doh.. pah ke kaki dia tunjuk kreativitinya.. heheheh

LYaFRINA said... [Reply]

huhh.. tuko cat rumoh plok doh...
rina ada tag utk mu.. buat la yerr

Ain said... [Reply]

sama macam sarah....

suka sangat tengok buku pama....

sudahnya terkorban majalah kesayangan kita...huhuhu...