~Pengikut Jaijina~

Wednesday, May 12, 2010

Hello Everybody

the latest pic of si kecikku..seksi u, tak kai baju..(dah tatau nak post pic hape)

salam kawan2 ku..did u miss me?! hehehe (ade ke korang rindu aku)..

errrmmm, sejak2 dah lame tak update blog ni rasenye macam taktau nak tulis ape..sampai saat ni pon masih blur lagi..ni update pon pasal trase rindu je nak membebel dalam blog..lagipon wall aku dah tukar lagik, hehehehe..kirenye macam nak kembalikan aura berblog yg dah lame hilang (tp tatau bley bertahan lame mane)..

macam2 cite yg nak share ngan korang sebenarnye..tp apakan daya, macam tatau je dah nak tulis hape, boleh? bukan senang nak jadi blogger tegar kan..

kawan2 ku, akan ku tinggal jejak di blog korang nanti..tungguuuuuuuuu!!!!!

4 yang comei lotte:

LYaFRINA said... [Reply]

welekm..welkem..waaa..b'image baru..lama bertapa..rupa2nya..bertapa sbb sibuk duk deko blog... jgn lps ni timbul2 tenggelam dh.. heheheh

Az Rina said... [Reply]

heheheh..harap2 gitulah yek..ming doakan aku rajin2 hapdet bloh ye, hhahahaha..

alyyani said... [Reply]

eh eh lain nye muka isya ni!

Az Rina said... [Reply]

alyyani> nampak macam boy ke? rambut aritu dah potong skit..asyik tergaru2 je isya..