~Pengikut Jaijina~

Thursday, May 20, 2010

Berjaya jua akhirnya

silelah peratikan tulisan pada bulatan merah ye korang..hasil air tangan sendiri..

berjaya juga akhirnya aku untuk membuat watermark pada gamba ni..maklumlah, pc aku ni takde photoshope bagai (tak canggih macam korang punye, huh)..

tp mamang pecah kepala lah nak carik2 microsoft mane yg bley buat..last2 microsoft power point jah, hahahaha..betapa jahilnye aku pasal i.t ni..tp memang pon, aku bab2 IT ni bute sket, hahahaha..

tp aku cakap korang leceh gile nak buat mende yg nmpk simple ni..nak kene insert, copy & paste bagai..aku buat ni pon sekadar untuk memperhiasi blog ini jah..tapi kalau korang tau care yg lebey simple dimple dialu-alukan untuk kasi tau aku..dimaklumkan skali lagi mmg aku bab IT ni tak brape nak celik sgt, huhuhu..

note: rase-rase macam nak suruh boss install photoshop, tp kang die semburnye aku..

 

6 yang comei lotte:

LYaFRINA said... [Reply]

lya pun guna p.point jer.. senag.. bkn ssh pon.
phtoshop tu blh download kot internet.. lya ada tp mls guna.

miss hav0c said... [Reply]

kakak syg, install picasa la lg senang..photoshop cam belit2 sket..bagi saya la

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said... [Reply]

rina install jer photoscape. photoscape tak berat pun.. hehe

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

lya> iyeke? igtkan korang gune photoshope dan seangkatan denganye..mmg simple je kan lye..

photoshope yg donlod dr tenet tu tak rewti pakai ler..

miss hav0c> adek cayang, camne nak update picasa tu..akak takde cd lah sayang..

jue> jue pon pakai photoscape ek? kene pakai cd kan nak isnstall?

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply]

salam mama aisyah...
sy better gune photoshop, suh la boss install.. hhihihi..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

♥Leily|Ummi Alya Husna♥> hehehe, igt2 macam tulah tp nak cakap takutleh, eheheheh..