~Pengikut Jaijina~

Thursday, June 30, 2011

gara² buku merah, aku tak lena tido..

pasal buku merah nilah aku tak tido malam..
ni semua di sebabkan buku merah ni tertinggal kat opis..
kan dah masuk 8 bulan, so kenelah kire pergerakan baby lam perot kan..
hari²lah aki dok tenyeh buku merah ni..

dah sampai rumah, barulah aku teringat yang buku merah ni aku tak masuk dalam henbeg..
petang tu aku steady lagi..
kelapa otak dok pikir aje "janganlah aku terberanak malam ni"

bile dah sampai malam, time nak tido tu dah mule rase cuak sket²..
asal baby menendang kuat aje, aku dah takut aku terberanak malam tu..
tgh malam, bile terjaga aje, aku usap² perut..takut okeh..
kang tetibe rase sakit, manelak aku nak gegar pintu opis kan..

so far alhamdulillah, takde tanda² construction pon buat mase ni..


note : time ngandung ni aku rase aku kureng alert..pelupe tu jgn cakaplah, mmg selalu aje..

12 yang comei lotte:

:: Mrs.Eady :: said... [Reply]

rindu nyer nk pregnant balik..kekekeke...

LYAfrina said... [Reply]

8 bln doh???
cpt nyer rse..kek g echa jd kakak la

alyyani said... [Reply]

tak mo gitu rina. lagi hujun ni lagi kena alert. take care ok!

cik dah said... [Reply]

kih..kih...idah yg x mengandung ni pun kdg selalu lupa...x mboh bg lupa ltk siap2 kat tepi henbeg..

MamaYatie said... [Reply]

uisskkk..cepat sungguh la...jgn lupa2 rina..usung la buku ke mana pung..huhu

rose --{@ ibuRafiq @}-- said... [Reply]

rina, arini sy minum air gula. sib baik tk tertinggal buku kat umah tadi..hampir2 terlupa tau!

hrap2 if ade contraction dia main2 jela tu eh..ehehehe

Bionic women said... [Reply]

sangat teringin nak pregnant lagi..huhuu

r|nA @ ja|j|na said... [Reply]

@:: Mrs.Eady ::

moh kite reramai pregnant jom, ehehe..

Zue AnnaLeeya said... [Reply]

haish rina nih... babap kan....
lenkali kene ingat tau..
jgn tertinggal gitu...
buat nak branak krg, susah...

akak pon nak peknen gakla... anak bongsu gitu... lalalalala....

mamalieyna said... [Reply]

kak eina tak pernh bwk opis, tinggl umah jer..hee~ bahaya jugak tu kan..tp takpelah awal lg peknen ni..hee~

take care tau~

Anonymous said... [Reply]

Lya> itulah kan, kejap je dah 8bulan..pas ni salin pulak, ngeeee..

Anonymous said... [Reply]

I just like the helpful information you provide [url=http://www.sacslongchamppliagefr.eu]sac longchamp pliage pas cher neuf[/url] on your articles. I??ll bookmark your weblog and check again right here regularly. sac longchamp le pliage [url=http://www.sacslongchamppliagefr.eu]piscine longchamp[/url] ,I am quite certain I??ll be told plenty of new stuff right right here! Good luck for the next!
I think this is one of the [url=http://www.sacslongchamppliagefr.eu]sac longchamp pliage taille m[/url] such a lot important info for me. And i'm satisfied studying your article. sacs à main longchamp pas cher [url=http://www.sacslongchamppliagefr.eu]prix sac longchamp pliage[/url] ,But want to statement on some normal issues, The website taste is wonderful, the articles is in reality great : D. Just right task, cheers