~Pengikut Jaijina~

Tuesday, June 21, 2011

senarai ingin

bile di translate ke BI maka ia akan menjadi wish list, tak gitu..

cepatnye mase berlalu..pejam celik², 2,3 hari lagi genaplah kandungan aku 8 bulan..
so far, preparation sudah hampir ke 80%..
tapi, ade lagi senarai ingin yang belum aku penuhi..itu pon yang besar² punye..
yang kacik² tu kire aku boleh pejam mate lah..
di antaranya :-

Baby Cot - Done
i-spectra Breast Pump - pas salin baru nak cari
Sterilize Bottle - Done
Set Bersalin - tak tau nak pakai cap ape punye?
Nursing Cover - still mencari nak pattern camne punye
** senarai ingin boleh bertambah dari semasa ke semasa **

beso tak keinginan aku ni?
takdelah beso mane pon..beli pon sikit²..
bulan ni beli sikit, bulan depan beli lagi sikit pulak..
kalau nak beli semuanya sekali gus, mmg botak ah..

rase cam tak best aje bile n3 non ado gamba kan..
oleh itu, layankan gamba anak aku yang rasenye² dah lame tak ke udara kan..

lihatlah wajah kakak-to-be ini..
macam wajah tak redha aje kan..

10 yang comei lotte:

eima said... [Reply]

good luck mudahan semua selamat

Bionic women said... [Reply]

wish list tu semua org ngandung nak, so xder ler keterlaluan.hehe
tomeinya akak to be 2..

semoga semuanya selamat ek..
doakan kita pun ada rezeki utk yg ke2 yea

gee ryder said... [Reply]

eh dah 8 bulan dah..cpt betul...

set bersalin beli leesa formula :)

mamalieyna said... [Reply]

huu~ kak eina pun takde semua senarai di atas...herm...baru 3 bulan kndgn kak eina ni, sempt kumpul duit..hee~

TCare eh..

Fieza79 said... [Reply]

fieza pun siap buat senarai tp satu pun tk beli lg..hehee bersiap sedia...kena beli sikit2...rasa nya byk jgk la budget kali ni sb mcm anak sulung balik...suma brg baby ug dulu dh elek..hehee

MommyAqil said... [Reply]

Semoga semuanya selamat...Set bersalin aida suggest beli yg tropical herbs pny Amway brand sbb semuanya lengkap n yg paling penting cepat kmbali slim n sihat..heheh..

cheqna said... [Reply]

wallah...
dah 8 bulan ke???
take care ye =)

mummy2k said... [Reply]

nampak jer xredha kakak tu..dh adik kuar esok,dia lah yang seronok ade kawan,...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said... [Reply]

salam singgah n salam kenal..

nursing cover tu tak payah beli la kot..sbb sy beli guna 2 kali je..last2 guna shawl..laaagi selesa. hehehe

NurShahFamily said... [Reply]

semoga semua berjalan lancar.... mase nur peknen pun gitu gak...
tapi ape yg nur perhatikan nur byk shoping baju nursing, bra nursing.. cover tu nur beli 1 je... cz kalau baju dh nursing n tudung dh tak nampak hehehe bo je menyusu kt public cam aleesya