~Pengikut Jaijina~

Friday, December 11, 2009

Harapan ku

pehal lak kan tajuk en3 aku ni..macam sius je kan bunyiknye..takdolah sius mane pong..

yehaaa..harapan ku adalah untuk fully breast feeding kat isya until isya 2 taun (kalo bulih)..alhamdulillah sehingga ke saat ni isya hanya minum susu dari ibunya (terbaik dari ladang, ngehX5)..skang ni aku kat opis banyak gali mengali info pasal BF kat internet..rupenye banyak laman web dan blog2 yg menulis pasal BF dan EBM, thanks ye uols..

skang ni asal balik umah je 1st thing yang aku capai haruslah breast pump..ini untuk buat stock punye..and im so luckly my hubby is my very big supporters..dialah yang beria-ria soh aku fully BF kat isya, Amin..ini berkat paksaaan dari hubby aku jugak, thanks laling!!

** ibu will do the best for u isya..ibu nak anak ibu membesar bagai johan, hikhikhik **


2 yang comei lotte:

NurShahFamily said... [Reply]

ibu bapa mana yg tak nak buat yg terbaik tuk ankya ... semoga harapan rina tercapai ...

meh la join giveaway irfanku sayang rina... last 26 dec 09

Az Rina said... [Reply]

nur: thanks nur, doakan rina ek..

ok, nanti rina join contest nur ek..