~Pengikut Jaijina~

Tuesday, December 1, 2009

Girl Vs boy

“baby boy ke?”
“eh, baby girl rupenya”
“macam boylah


errrmmm..doploh org yang tangok isya for 1st time doploh orglah yan cakap getuw..takde sorang pon yang cakap isya ni girl..kecian dak tecik tu tau, tecik jugak ati die..

tapi aku pon pasan jugak yg isya ni macam baby boy..pakai dress girl pon tetap tak nampak keperempuananya..sampaikan hubby aku panggil Mohd Aisyah, hehehehhe..takpelah isya kan, yang penting isya ni sihat dan perangai nnti tak macam boy tau..rupe macam boy takpe..

ramai yang cakap time preggy dlu aku nak anak laki..betui ke?! rase2 50-50 tu ade jugak kebenaranya..sbb time ngandungkan isya dulu aku ingat baby boy sbb simptom2 tu mmg ade..

pic ni yg aku rase isya really look like a baby boy..

" i`m girl ok!! read my lipsss, GIRL "


4 yang comei lotte:

miemiey said... [Reply]

tul ar rina mmg cam boy..tapi tak pe tecik lagi nnti besar berubah wajah punya,,,apa yg penting???sihat yeeee....kl byk nyakit poning weiii..rina ada mana sekarg???

alyyani said... [Reply]

hehehe.. rina, nia dulu pun sampai umo 5 6 bulan org cakap macam boy tau. nak2 bila cukur rambut. tp time ade rambut pun org cakap boy. kalau pakai baju biru mmg org ingat boy. org tua2 cakap, next baby boy la tuh. tak tau la betul ke tak. hehe..

jaijina said... [Reply]

miey: rina ade kat penang dah..dah stat keje dah pon miey..

jaijina said... [Reply]

allya: hehehe, kalau iye oklah tu..nanti allya dah dapat sepasang dah..insyaallah rina lak menyusul, hehehe..