~Pengikut Jaijina~

Tuesday, December 1, 2009

1st day for me & isya

hari2 yang indah akan aku tinggalkan huk huk huk, cedeynye..sepanjang 2 bulan bercuti adalah hari yang bahgia & syorga buat diri ku..dan saat2 yang paling malas skali tiba jua akhirnya (back to work..again?1!) di saat inilah baru aku terpikir knapelah takde cuti bersalin selamanya tapi gaji jalan, bleeh?!

actually, isnin aku dah memulakan tugas tapi baru hari ini entry dibuat (biaseeee leeee, malasssss)..dan hari pertama aku mule bekerja juga hari pertama isya dihantar ke taska.. behave ye anak ibu..

untuk jam yang pertama kat opis aku tenang lagi tapi masuk je jam yang ke-2 aku dah mule cemas..cemas sbb piker pasal isya..macam mane isya agaknye kat taska ek? panas buntut aku dibuatnya, tak senang duduk..

menjelang je lunch hour aku cargas balik sbb nak amik isya..menurut cikgu isya, dia baik2 aje di taska..tak banyak meragam sangat..baiknye anak ibu, good girl..



4 yang comei lotte:

miemiey said... [Reply]

bese ar tu rina...memula mmg tak seng hati tgl kat org..tapi bila dh bese ok nnti

alyyani said... [Reply]

memula hanta anak gi taska mesti macam2 fikir kan? biasala tuh. tapi ok la isya pun behave. mesti senang jaga..

lena nye dia tido dalam car seat tuh

jaijina said... [Reply]

miey: tulah, risau gak memule tu miey..nak soh miey lah jage..leh tak, heheheh..

jaijina said... [Reply]

allya: tulah, barulah rase hati & perasaan sorang ibu kan, huwaaaa..