~Pengikut Jaijina~

Tuesday, December 29, 2009

Giveaway Irfanku Sayang

fheeww, inilah ist time aku nak join contest ni..kalau tak menang takpe tapi kalo menang masyukkkk, ngehX5..contest ni dianjurkan oleh Nursyafamily..

contest ni diadakan sempena dengan besday irfan yag per-1, iaitu pada 25 dec 09..jomlah korang join ini contest skali..aku saje je nak meriahkanya..ape yg korang perlu buat ialah korang just teka ape yang adiah akan ayah irfan berikan untuk besday irfan..
cakap banyak tak gune, baik korang join..adiah lumayan sehhhhh..nak tau details klik kat nursyafamily..
ermmm..auntie rase ayah irfan patut belikan irfan yang ini ....

kenapa? sebab kete spot ni seswai sgtlah untuk irfan yang baru nak berjalan..autie agak jelah kot..auntie kompom irfan tentu sukenya kan kan kan kan..lagipong kete spot ni leh gune until irfan umo 5 taun..nanti adik irfan leh tumpang skali, tak gitew nur ngehX5..kete ni irfan tekan je pedal kat bawah tu..

kalau tekaan korang menambat hati ayah irfan korang akan dapat hadiah yang ditaja oleh dnurboutique dan nur-jusmate5..tarikh penyertaan adalah dari 3 dec until 26 dec kul 12 tgh..

moh ler join beramai-ramai..berbaloi-baloi..

3 yang comei lotte:

NurShahFamily said... [Reply]

salam rina....

nur dh singgah tau... semua ok

semoga berjaya tau hehehehe...

tqvm

Az Rina said... [Reply]

thanks to nur jugak sbb mengadakan contest ni..lain taun buat lagik ye..

miemiey said... [Reply]

bessssssssssssssssssarrrrrrrrrrrrrrrnya kereta//moga berjaya rina...