~Pengikut Jaijina~

Wednesday, April 27, 2011

shoking purple

anda perasan tak ape² yg baru tentang blog ini?! muahahaha..
"jaijina punye blog" dah ade header baru..gerek tak?
sekali ngan wall pon ade dot² kan..suke ahkak..


ini adelah salah satu usaha nak menaik tarap mood aku untuk berblog..
aku tgok korang punye header kemain gah sekali..
aku nak gak header yg segah header korang..
silelah cakap cantek ye..kalau tak aku majok ni..

ini sume adelah hasil kerja perah otak si pn eya..
header katon tu adelah watermark aku kalu korang perasan..
kalau tak perasan, tolong buat² perasan okeh, muahaha..
dan dot² yg kat wall tu adelah FOC okeh..u see, mane nak dapat bende free skang ni..

kalau nak header secomei bak header aku ni, sile kelik aje kat tulisan pn eya tu hah..

pssss: kalau mood tak mari² jugak ni, tataulah nak cakap ape..silelah pelangkung diri sendiri ye rina..

11 yang comei lotte:

cikmOt said... [Reply]

wahh...rumah baru...semangat pun baru...
kita pun cam nak tukar header...

tapi rina tukar skang, sok adik echa lahir kena tukar lain plak ni...hehehe

LYAfrina said... [Reply]

wahh purpulicous......

cun...aku gop..bila la nok gna khidmat pakat deko kat rmh aku ni??

r|nA @ ja|j|na said... [Reply]

@cikmOt> itulah pasal, kang dah salin kenelah cari header lain, hehehe..

r|nA @ ja|j|na said... [Reply]

@lyafrina> cari jgn tak cari..aku ni saje jek, pasal nak kasi balik mood aku ni hah..

AngahSayang2314 said... [Reply]

cantik..cantik..cantik... rumah baru tue.....

Bionic women said... [Reply]

shannntekkkk..kita suker
bagi 9 markah..

zaidah said... [Reply]

cantik...suka tengok.....comel....

mama_umar_maryam said... [Reply]

uish2..cam bau kedai ;)

MamaYatie said... [Reply]

cantek2x...purple gitu..auwww!!

hembus2 sket semangat rina..fuh!!

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply]

ye la..umah baru la..ptt nmpk lain..

~aSHa~ said... [Reply]

nice....suka la kartun mcm tu...ceria je kan.....