~Pengikut Jaijina~

Wednesday, April 27, 2011

layankan aje video echa ni

well, setakat petang ni bnyk keje lagi yg belom settle..
sementara mood nak mari, marilah kite update blog reramai..

layankan aje aksi² si echa..
dia tgh feeling² nak mendodoikan adik die, muahahaha..



itulah aje kawan dia kat rumah selain mak & pak dia..
kadang² dia sayang, kadang² dia cempak² aje, iskhhh..

7 yang comei lotte:

AngahSayang2314 said... [Reply]

ala2 cutenyer dia dah nak beradik dah dia kan???

AngahSayang2314 said... [Reply]

ala2 cutenyer dia dah nak beradik dah dia kan???

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply]

video xleh tgk la..

Dilla Ady said... [Reply]

tak leh view la video rina nih...

wah..cantik belog rina skang..pepel gitu!

♥ Che NamNam ♥ said... [Reply]

alaaa takleh tengok lah video neh...

mesti diyer dah tak sabor nak dapat adik dah tue....

~aSHa~ said... [Reply]

xleh nak tgk plak video ni....sbb tak pakai broadband...nti tgk semula la kat umah...mesti cute si echa ni kan..

mamalieyna said... [Reply]

alolo tomeinye dia layan baby bear..nnti camna gaya dia layan baby betoi kan..hehe..