~Pengikut Jaijina~

Tuesday, April 26, 2011

echa dan table fan

kalau aku terkenang kan, aku rase macam nak gelak..
tapi kalau di pikir² balik, ini boleh mendatangkan bahaya ini..

satu petang, tgh kitaorg siap² nak kuar makan..
lepas aku siap kan echa segala, aku tinggal nak sarung tudung aje..
tetiba echa lari² dari bilik nangis²..
aku pon kaget jugaklah, langsung tudung tu aku cempak..
aku masuk bilik, then dia tunjuk kat table fan..

ropenye dia dah tertekan table fan tu..sekali tekan button sampai 3..
mane taknye fan nya laju..
terus aku bantai gelak guling²..
lepas dah puas gelak tu, aku mikirin lagi..
tu kalau dia masukkan jari kat kipas tu, tak ke haru jadinya..


biasanya kalau aku tak guna table fan tu, aku akan cabut plug dia..
ishk, macam manelah aku boleh cuai eh..

benda² yg tak di sangka ginilah biasanya boleh mengundang padah..

7 yang comei lotte:

Amiizaa2001 said... [Reply]

waaa nasib tak masukkan jari dlm lubang2 tu:)

cik dah ganu kiter said... [Reply]

beringat sblm kena....



tp dlm beringat selalu gak terkena kan...

mamalieyna said... [Reply]

dlm rasa kelakar tu, bila fikir lebih sket, ada bahayanya tu..eiii tak sanggup nk bygkan..hu~..hati2 sokmo tau~

AngahSayang2314 said... [Reply]

uittt bahaya tue.... kena hati2 nasib tak kena jarinya...

bonda dadif aka akish said... [Reply]

aduila.....nasebla baek tau..kali idak..adoiiii..naye aje...

LYAfrina said... [Reply]

huhuhu... terkejut tu.. tp sib baik dia x buat eksperimen cam asya... 2x dah jari dia kna kipas tu.. x serik lagi tu.. selalu buat acah2.. kdg2 geram gak.

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply]

btl2..bahaya tu..kt pon tkt nak pkai kipas sbnrnye..
kena pasang kipas dinding je pas nie..