~Pengikut Jaijina~

Wednesday, September 2, 2009

Kisah Uniform

Suatu petang selepas balik keje..kisah terjadi seblom pose lagik..

Sebab hujan agak lebat, aku naik masuk umah dulu sementara hubby park kete..

Masuk2 aje umah……

Hubby : bengang tul lah?
Aku : pesal lak?
Hubby : ngan mamat dalam lif tadik
Aku : pesal lak? Dia buat pe kat abg?meh ayang karate2 dak tu? Brani dia buat abang kan?
Hubby : adelah mamat ni usha abg atas bawah..pehtu leh dia tanye“ keje kilang ke?” hampeh tul tauuu..
Aku : kah kah kah kah…

ape lagi bantai gelaklah aku (tak baek aku kan)..tapi mmg tak bleh tahan ooo..leh tak aku nak marah sape yang design baju uniform tu?!! Sbb nye uniform hubby aku tu payah nak gosok..



4 yang comei lotte:

sis_nita said... [Reply]

heheh! mesti mamat tu kata dalam ati.. eeee! naperr uniform tak gosokkkk.. malasnyerr.. huhuhu!

tak baik tu gelakkan.. len kali ajak akak skali.. haha!

alyyani said... [Reply]

husband alya pun pegi keje pakai uniform. best ape. tak yah gosok2. og nak pandang slack mcm keje kilang pun biala. bukan diorg bg kita duit kan? hehehe

jaijina said... [Reply]

kak nita: jom kak, kite gelak sampai lobam, hehehe..

allya: iyelah kan, pe peduli ngan org lain kan..

miemiey said... [Reply]

husband mimi pakai bju biasa jee p keje..mmg kene gosok laa...pakai jean atau slack gtu ar..ada juga pakai overall time masuk site..lagi sonang x yah gosok...jimat kit karen..kih..kih...nk tumpang gelak gak ni...x aci ar tak ajk iet..heheh