~Pengikut Jaijina~

Wednesday, September 2, 2009

Tag dari Mimiey


1) Copy award dan pastekan di blog..
Sudah dong..

2) Nyatakan 6 fakta menarik tentang pemberi award ini
- Happy go lucky person
- Mother of 2 sons
- a housewife yg suke berblog
- yang ade ramai kawan blog
- yang suke masak memasak
- kawan yang aku kenali since skolah menegah dulu

3) Setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri
- aku suke giler shopping..window shopping pon aku suke
- im very touching person & easy to cry..klau tgk cite sedeh sket mule lah leleh..
- easy going person
- fakta pasal aku, sume adik2 aku laki..aku sorang je pompuan
- time tak kahwin dulu aku suke sangat melalak menyanyi
- aku suke sangat dgr lagu..ape jenis muzik aku layannn aje..
- aku sangat garang ngan adik2 aku..garang macam singe tuuu, hahhh..
- ronda2 pon hobi aku jugak..kaki merayap, ngehx5..
- aku ni cepat trase nak2 kalo ngan hubby aku..

4) Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka:
- aku tujukan tag ni pade sume yang rajin nyiggah blog aku yang goblog tak seberape ni..

5) Nama timangan anda?
- along (panggilan kat umah)
- rina (panggilan dari kawan2)

6) Anda Seorang Yang?
- sangat garang giler..garang kewww? hahahaha(gelak jahat)

7) Insan Yang Teristimewa?
- ate, sape lagik..haruslah hubby aku & family kan..

8) Lagu Kesukaan?
- sume jenis lagu aku layan..tapi buat mase ni haruslah lagu raye, kwangX5..

9) Makanan Kesukaan Anda?
- aku rase sume jenis makan aku bedal aje..

10) Sikap Yang Membuat Anda Stress?
- jalan jem gile sesak..
- gosok baju..mmg strees aku time kene gosok stock utk seminggu..

11) Warna Kesukaan Anda?
- haruslah kaler pink uols..

12) Benda yang mesti ada dalam beg?
- ate, mestilah uwang dong..
- hempon
- compact powder
- lips liner
- control oil film

13) Kali terakhir anda menangis?
- tak engat tapi adelah..hubby aku ni suke wat aku nangis tau..huwaaaa..


3 yang comei lotte:

sis_nita said... [Reply]

akak pon dah dapat award nehhh.. hehehe! meh laa kita sesama kumpul award yerr dik..

miemiey said... [Reply]

eh garang ke rina nih....hihi

jaijina said... [Reply]

sis_nit: jom kak nita, kite kompol award bebanyak..ni pon mujur org nak kasi kak

miey: garang sgt mie, tapi ngan adik2 ajelah..heheheh..