~Pengikut Jaijina~

Friday, September 4, 2009

Award from Allya

1. letakkan logo award ini di blog anda




2. anugerahkan award ini kepada 10 blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra...
- aku nak kasik kat:

azure
sis_nita

mimiey
Zak
Yatie
Oya

Pehtu, sape2 yang nak amik korang leh amik..aku kasik aje

3. menyatakan penghargaan ini melalui backlink dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda

4. informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka

5. berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.

allya..aku rase allya seorang yang easy going..aku kenal dia pon melalui dunia blog..allya mempunyai anak yang aku rase sgt cute macam dia jugak..sebenarnye allya ni best friend Ita mase kat UKM iaitu anak sedara aku..what a small world..

thanks ye Allya..


7 yang comei lotte:

miemiey said... [Reply]

laa..rina kasi kat miemiey yee..tapi mimi daa buat aritu..siap kasi kat rina gak tapi takpe laa yee...mgkin rina tak pasan...mgkin ari cuti aritu kans...so miemiey x yah buat lagi yee..sbb soklan sama..kl rina nk tau riona bca yg n3 tu yee..apa ape pun mimi nk ucap thanks kasi kat miemiey

alyyani said... [Reply]

betul tu rina, what a small world. rasa mcm alya lg rapat dgn rina banding dgn ita kan? heheh.. tq for accepting the award :)

jaijina said... [Reply]

miey: ops miey, sowie ek rina tak pasan lak..takpelah, miey kasi rina award, rina kasi balik mie kan..

allya: trima kasih sbb sudi kasi rina award..btul tukan, rase macam rina pon lg rapat ngan allya..thanks sbb sudi jadi kawan rina ek..(macam emo je kan)

ZaEr.. said... [Reply]

hehe.tenkiu.nanti aku amek

jaijina said... [Reply]

zaer: amik jgn tak amik..nnti takmo kawan, heheheh..

sis_nita said... [Reply]

huhu! okehhhhh.. macehh yerr dikk.. haaa.. sok akak publishh..

yea yea dapat award lagikk..

Azure said... [Reply]

thanks..nanti akan ditepek kat rumahku