~Pengikut Jaijina~

Thursday, April 19, 2012

entri pembukaan..

assalammualaikum..

dah lame giler blog aku yg hado ni tak berapdet..
jgn kan nak berapdet, nak bukak bace pon maleh dah..
tak tau lah kenapa nafsu tak macam dulu, ^__^..

rindu dengan geng² blogger yg lain..
tak tau dah ape perkembangan korang..
dari yg belom kawen, ade yg dah kawen kot..
dari yg belom ngandom, tup² dah 7-8 bulan dah kot..
dari yg belom salin, entah² anak dah 7-8bulan gamaknye..
haisssyyy, beginilah keadaan blogger yg tak brape nak tegar ini..



dan keadaan blogger yg tak brape nak tegar beginilah jugak..
ticker tu sampaikan dah berkulat, hahaha..
abeh, tah reti² lagi ke nak godek rina oitttt..

sampai disini dulu n3 pembukaan untuk kali ini..
aku nak godek² ticker yg dah nak lapuk di telan zaman ni *_____*





5 yang comei lotte:

LYAfrina said... [Reply]

mu pom..dah lama giler x b'update..jom kembali ceriakan dunia ni:-)

r|nA @ ja|j|na said... [Reply]

@LYAfrina

harap² mood aku bertahan sampai bile² ye, ahaha..mood berblog ni macam tsunami jugak..

~aSHa~ said... [Reply]

ehehe anak sha dah 7 bln dah..ehehehee

mamalieyna said... [Reply]

update lagi..pleaseeeeeeeeeeeeee....hehe~

Dewi Aja said... [Reply]

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)