~Pengikut Jaijina~

Thursday, April 19, 2012

satu klorga tak sehat




musim org tak sihat kot la ni..
kitaorg 4 branak, seme tak sihat..
yag si abah, demam..dah 2 hari tak koje..semalam aku terpaksa el sbb nak ngantokan si abah pgi klenek..
ate, takan nak suruh beliau naik moto kot..ade yg tergolek tengah jalan karang..
semalam dapat MC sehari je..balik koje nanti, nak nyinggah klenek..tadi dah kautim dengan klinik nak mintak MC lagi sehari untuk beliau..

anak² ko jangan cakaplah..dah seminggu meraka selsema + batuk..si 2 breadik tu kalau selsema, memang 2 minggu punyelah..
yg paling kesian si adiklah..sampaikan nafas pon dah berbunyi..tetengah malam, jage sampai 4-5 kali, pakkal lah anak kan..tpi si ibu lagilah kesian, esok nak pegi keje pulak, sob sob sob..

yg si ibu plak, baru semalam diserang selsama..asek auchum! auchum! auchum!..pehtu, sok sek, sok sek, sok sek..di opis terpaksa sediakan tuala untuk tahan hingus dari meleleh (sorrylah, kalau ade yg tengah makan) *____*

last but not least ^_____^
ahkak tak dulik, nak jugak tempak gambo ank² barang sekeping 2..
pic was taken last 3 days..motip akak bloom pic ni pasai nak kaber fungus² yg terlekat kat idom mereka..then tanpa rase kesal, tempek plok jadi profile pic kat FB..bijok tak ahkak?! *____*


8 yang comei lotte:

eRiNsZ said... [Reply]

getwell soon darling... mamam ubat yer bebudak come

mamalieyna said... [Reply]

aduhai..mak yg plg teruk ni..kalau anak2 n si bapaknya tak sihat..

get well soon...

LYAfrina said... [Reply]

moga cpt smbuh yer,,

ya allah..muka 2 beradik ni mmg kopipesla

ieda said... [Reply]

tgh musim nie dik
huhuhu ..
get well soon
jgn lupe ambil ubat dan antibiotik

Sherwieyna Muzzawer said... [Reply]

Salam kenal. Comelnyeee.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply]

alahai, siannyer..
sekeluarga kena yer..
apepun, moga cpt2 sembuh okeh!

gee ryder said... [Reply]

rina,
kalau ada fb leh join group solid foor for baby or hsffy (homemade solid food for your baby) situ banyak info n tips untuk food baby

Dewi Aja said... [Reply]

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)