~Pengikut Jaijina~

Monday, January 3, 2011

she is kakak to be

agak menyepikan 2 menjak, 3 menjak ni..
aku tak boleh nak ngadap pc lelame..
asal lame sket, buwekkk..asal lama sket, fening² lalat..
padahal, jiwa meronta² nak bt n3..
jari jemari menggeletik nak taip n3..

ehhh, membebel agak panjang di sini bukan..
tanpa, berlengah masa, moh kite ke tajuk asal..

kejadian : di rumah
waktu : ujong minggu<---------- 3 hari cuti, tak kemana
tema : ikut soke ati


 motip : prektis untuk jadi kakak penyayang..

tapi kan :-

si ibu : echa nak adik tak?

si anak : geleng² kepala..

aiseh, camno tuh?

16 yang comei lotte:

mamalieyna said... [Reply]

aiseh...dia taktau kot adik tu apa...dah ada depan mata..suka la tuh! bagus2x teruskan praktis ye echa..!

ayunaufal said... [Reply]

hehehe.. nt dh ade adik pandai la die syg tu..

Fieza said... [Reply]

Dia tak faham lagi tue Rina. So far Syakil dah faham he is abg to be. Rina alah teruk jugak ker

~aSHa~ said... [Reply]

ehehe pandai kakak ni ngemas mainan sendiri ye...good girl....

nanti bila ada adik depan mata...sure tanak lepas...

Sricahaya said... [Reply]

tkut nanti mama tak sayang kat echa ker???

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

alahai tomeinyer..samalah kiter mabuk laut=)

moga dapat jadi kakak yang penyayang=)

Ain said... [Reply]

echa tak faham lagi tu, nanti kasi echa pegang peyot ibu selalu bila peyot ibu dah besor...hehe

mama_umar_maryam said... [Reply]

xlame lg excited la die tuh,heheheh..esp time adek dh pdai kick nnt..

aku tag ko join GA ni
http://zetycontest.blogspot.com/

chugie said... [Reply]

sian die, stil fening2 ek.. xpe2, jaga kesihatan ye.. nanti2 ilanglah tu..

alahai, echa kan kecik lg.. nanti dh de adik mesti die suka sbb dpt kawan nk main n buli ekekek:D

LYaFRINA said... [Reply]

mu ada morning sickness yer..
xpe la slow2...

aku pon cuti merap kat rmh.. tido ..wak taik mata jer.. hujan lebat manjang sining..

alamak... apa reaksi pertama bila tgk adik dia nanti..

acik mimie said... [Reply]

echa ....
cute main gitu yerk ...

esok ada adik main sesama okey ..

ejan sara said... [Reply]

salam kenal...
meh salam2...sweet la die nk jd kakak..kang dh ade adik pndai la die syg2..

Mieja@Amiizaa2001 said... [Reply]

comel :):) seronok nak dapat adik...blh share ebm nanti:)

AngahSayang2314 said... [Reply]

sama jer ngan anak angah dia pun tak mo leh dia kata lecih...hehehe

zue @ annaleeya said... [Reply]

rina... bdk2 nih masa kita peknen mmg ckp taknak baby... tp bila beby tuh dah kuor, org sentuh adik pon marah tau... siap nak tido seme bagai, nak duk kt adik jer...

MamaYatie said... [Reply]

hik3x..takper la..slow2 nnt dia tau la ada baby ada kawan..mana pergi tuan umah ni...mabuk teruk ker?