~Pengikut Jaijina~

Thursday, January 6, 2011

bapa ku hilang kereta

"bapaku pulang dari kerja,
bapaku belikan kereta"

sepatutnya aku nyanyi lagu ni..
tapi......

"bapaku pulang dari kerja,
bapaku hilang keretanya, huwaaaaaa"

tinggal kenangan sudaaaa..
memang lakhanat lah sape yg buat keje macamni..
mmg aku sumpah² dia bio jadi sesumpah..

trooper ni kesayangan bapak aku, installment pon dah beres..
tapi nak buat macam mane, dah bukan rezeki dia..
hilang kat airport kota bharu..
dia offshore 2 minggu..
turun² jek, tgok non ado..
balik naik bas, kesian pulak..

21 yang comei lotte:

Mieja@Amiizaa2001 said... [Reply]

adehhhhhhhh sayanggggnyaaa...msti penjahat tu dah aim lama....

LYaFRINA said... [Reply]

rina..mu saje jer orkk...
sapekah jejaka tu rina???

---------------------------

ishhh.. jgn halal dunia akhirat kat sape2 y kebas tropper tu.. xpe la, nanti akn dpt pbalasan gk dr tuhan tu. kalo ada rezeki, dpt balik.insyallah..

eyhh..ayoh mu offshore yer... ada klassss

cheqna said... [Reply]

uiks..
sabo jela
mesti pencuri tu dah aim lama dah ni

Ain said... [Reply]

siannya.....

dah report polis ke belum rina..

hopefully jumpa balik...

sayangggg...huhu

Fieza79 said... [Reply]

ishhh kete punya besor tuu pon leh curi ye...sape la punya laknat ni..sayang nya...abis bt cmna tu rina...

Fieza said... [Reply]

Kat airport ade security kan..boleh gak hilang..Pencuri tue dah aim la tue..

chugie said... [Reply]

adoi.. lg dasat, lg sedey ni..

Mama Hanim said... [Reply]

parking kt a.port kan berbayar, ada security.. guard apa benda cmtu.

sabar je lah, insya Allah ada rezeki lain tu..

zue @ annaleeya said... [Reply]

mmg kena sumpah sape yg curik tuh... dahla instalment dah abis... syg kan??? hrp aderla rzki jmpa balik...

Sricahaya said... [Reply]

sayangnyaaa...sapa la yg jahat sgt tu..tak de sapa yg mengawasi ker?

[-suziey-] said... [Reply]

ala siannya..haih..geram btl la..kebetulan..kita pn mimpi ilang kereta mlm tadi..

Ummi Eisya said... [Reply]

Ya Allah..menakutkan la baca..tak ada orang yang jaga ke kat parking tu..mintak2 la dpt jumpa semula..

Zaidah said... [Reply]

tak selamat n tak berkar dunia akhirat ambik keta orang....kena jadik sesumpah nanti

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply]

ya allah!!! sabar je lah ...sapa punya keje lah tu!!!

moga dapat jumpa balik yer

Dilla Ady said... [Reply]

ohhh..parahnye hati kalu kete yang ilang..mau sumpah2 yg curi tu..

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply]

auish..camne ler boleh jadi camtu
silap2 kerja orang dlm nie...

mamalieyna said... [Reply]

hisssh sadisnya..apa nak dikata, takde rezki la ..huhu..sian lak balik terpaksa naik bas...huhu..

Golden Rose said... [Reply]

laaa siannye...nangis gak if jadi mcm ni....dah repot ke?

mama_umar_maryam said... [Reply]

Allah..sapela malaun yg cilok tu..moga dpt balasan dariNya lah..

gee ryder said... [Reply]

ni la yg xsedap di dgr..
abihtu skg dpt jmpa blk tak?

[-suziey-] said... [Reply]

hiks..ibu mengandung ni kehilangan mood utk update blog ke? ekek:D

rina..kita dpt hadiah baby gap pyjamas lagi..weeeeeeee sgt sgt suka la..hehe thanks rina :)