~Pengikut Jaijina~

Sunday, November 8, 2009

Epi Beseday

"epi besday to u"
"epi besday to u"
"epi besday to emak den"
"epi besday to u"

sodap tak sore aku kengkawan, heheheh..sebenarnya pada 6/11/09 genaplah umo omak den yang ke 55, kalo die koje ni dah pencen dah..mak, dikesempatan ini along nak ucapkan SELAMAT HARI ULANG TAHUN KELAHIRAN YANG KE 55..along ucapkan semoga emak dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..along juga doa supaya emak sentiasa sihat hendaknye..

malam tu adelah kitaorang selebret secara kecik-kecik aje..ape yang penting adik-adik aku dapat mentedarah kepsi, ngehX5..untuk next entry akan aku post picas selebret tu yek (tu pon kalo tahap rajin)..


inilah birthday girl pada malam tu, Pn. Hajah Jamilah merangkap omak den..


7 yang comei lotte:

juliatie said... [Reply]

hepi besday cik milah...huhu

oYa said... [Reply]

SEMOGO dipanjangkan umo dimurahkan rejeki ye omak..hehehehe

alyyani said... [Reply]

bukan bday girl da ni rina. bday mummy. :D btw, happy birthday to mak rina. moga sentiasa berada dalam keadaan sihat.. :)

jaijina said... [Reply]

yati: thanks ye..akan aku sampaikn kat mak aku..

oya: thanks gak oya..

allya: heheh, nak kasi nampak mude skit..

jaijina said... [Reply]

yati: thanks ye..akan aku sampaikn kat mak aku..

oya: thanks gak oya..

allya: heheh, nak kasi nampak mude skit..

jaijina said... [Reply]

yati: thanks ye..akan aku sampaikn kat mak aku..

oya: thanks gak oya..

allya: heheh, nak kasi nampak mude skit..

NurShahFamily said... [Reply]

harap2 lum terlambat sgt nak nyanyi
panjang umurnya
panjang umurnya
panjang umurnya serta mulia
serta mulia...
semoga dilimpahi ngan segala nikmat dan kesihatan yg byk...amin..
6-11 same ngan pak nil(tom tom bak) la hehehe