~Pengikut Jaijina~

Tuesday, October 6, 2009

diam diam berisi

salam sume..tentu korang tertanye-tanye manekah aku menghilang selama ini, chewah (ade ke org tnye kan?)..tak khesah lah kan korang tnye ke tak..

alhamdulillah, aku telah selamat bersalin sebenarnye..aku telah bergelar seorang ibu, Amin..aku telah selamat melahirkan seorang baby gurl dengan seberat 3.5kg secara normal..baby gurl telah lahir pada 25hb 09 09 @ 9.12am..

due yang sepatutnya 8hb 10 09 telah cepat selama 2 minggu..so skang ni aku tgh berpantang kat kg aku di kemaman, trg..2day aku tak post lagi pic bb coz dia kene kuning..sudah 2 kali she admit to hospital..so, tunggulah bb aku betul2 sihat nti aku akan interprame gambo dia kat blog nih, tungguuuuuuuuu..

korang pun doakanlah ek bb aku cepat2 sembuh..


6 yang comei lotte:

alyyani said... [Reply]

RINAAAA......waaa mmg tunggu2 berita dari rina. dah agak, mesti rina da bersalin. congratulations! and welcome to motherhood. sape nama baby? nanti update lg ye :)

baby sama besar dgn nia la masa lahir, 3.5kg :)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said... [Reply]

tahniah RINa..
betul laaa..
lama xdengar habaq dari nun di sana...

Azure said... [Reply]

wahhh...dah bersalin rupanya.

lama ke kat kemaman? kut bole pegi jenguk baby

sis_nita said... [Reply]

tahniah dik..

waaaaa.. suka akak ni nak nengok pic baby kamu..

semoga baby cepat sembuh dari KUNING tu yerr..

jaijina said... [Reply]

allya: thanks allya..nti de mase rina update pasal baby ek..

jue: hehehe, tulah..rina rase mmg dah lame tak update blog ni..

azure: lame, sampai raye haji nnti..mailah umah kite nih, dialu-alukan sgt, hehehe..

sis nita: thanks ye kak..hope baby kite nnti cepat semboh hendaknye..tak larat nak dok ngulang klinik..

NurShahFamily said... [Reply]

hai rina.... tahniah yer.... bb girl yer...
semoga rina and bb cepat sihat